Контакт

За веднаш да не контактирате испратете e-mail на:
info@makoprema.com.mk
или јавете се на:
+389 2 24 30 777  

Мак-опрема Контакт
ДППУ МАК-ОПРЕМА дооел

Контакт
Адреса:
Бул. Видое Смилевски-Бато бр.2а
1000 Скопје, Македонија
Suburb
1000 Скопје
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 24 30 777
Факс: +389 2 24 30 900

Информации: Се наоѓаме во Скопје, во населбата Ново Лисиче на самиот булевар од десна страна во правецот Аеродром-Н.Лисиче.